söndag 5 maj 2013

Folkrace o dagens vinnare no 1

Ja på förmiddagen på lördag åkte hela familjen på Folkrace i Säffle på Säffle MCs egen bana vid Krokstad. Vi hade två och hejja lite extra på; mosters pöjk Linus som debuterade (i junior) och Niklas vår goe vän som körde bland doM vuxna.

Precis när vi kom fick vi se Linus som körde lätt till sig en 1:a placering i första heatet. Wow, körde säkert och enkelt och fint.
Niklas kom därnäst och körde till sig en 2:a plats. I nästa race som kom körde även Linus där till sig första platsen och var därefter klar för A-finalen. Niklas hade otur och hamnade bland stora rävarna i folkrace häromkring och kom in på en sämre plats och därmed var det fördigkört för honom men gnistan var blev väl tänd nu! Och bud lades på en bil som senare följde med Teamet hem! Kul!!

Tillbaka till mosters pojk som nu laddade för finalen i A-finalen vilken han lätt vann! Gud så kul och extra kul eftersom vi alla var på plats och kollade. Det lär bli fler gånger.

VINNARE A-FINAL för JUNIORER; LINUS LEANDER

Hem och snabbt fixa till sig stelfrusen som man nu var efter att ha kollat på folkracen. För att gå på middag hos min goa vän Anette, jag och fem glada flickor blev bjudna på en härlig "halv åtta hos mig" kväll med allt det innebar. Vi fick välkomsTdrink, vi gick husesyn, vi åt gott, skrattade och hade en härlig go kväll. Tusen TACK Anette! Deet var inte gjort för sista gången. Nu är det söndag och solen skiner. Känner alla måsten som kryper fram i takt med solen. trädgården, och massa annat små fix. Behöver också träna småstjärnorna inför den kommande helgen på Club Show som går i Kungsbacka.

Nej jag får enkelt dra igång, middagen ska fixas sen får vi lägga på en rem om nu min käre man kommer hem nångång.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: