måndag 3 juni 2013

Ny vecka återigen

Jädrar en ny vecka IGEN! Huu jag hinner inte med en massa måsten som hänger över mig! Idag har jag varit till Säffle och arbetstränat med mina gamla damer. Hade idag med mig rabarber hemifrån så en knäckig paj som jag gjorde till efterrätt. Idag har Tyra varit väldigt sliten efter helgens bravader helt omöjlig nästan i morse och få att vakna. När hon kom väl kom hem från skolan var hon gnällig de luxe! Sen gick det några timmar då allt flöt på sen kom vi till läggandet oj oj vilket liv! Skulle minsann INTE sova. Pust! Nu somnade hon att efter en stund men det var då inte det enklaste.
Själv har jag pysslat med inbjudningskort till Tyras kalas för sina klasskompisar, handgjorda det var då inte det enklaste. Men väldigt personligt gjorda. Ja ja på fredag blir det Pool-Party på Mellom!

Idag har jag äntligt tagit kort på mina kattungar, sicket pådrag det är om dessa katter, gosh! Men visst är dom väl söta?! Säjer då inget annat.


 
Nu är jag ledig resten av denna veckan och det måste jag erkänna känns super-skönt. Jag har haft jäkligt tuffa dagar sedan valparna föddes. Trött som busen men orkar inte riktigt sova ut! jobbigt faktiskt. Ska arbetsträna månaden ut sedan ska jag ta föräldraledigt ända till 30 september. HALLELUJA och AMEN på den!!
 
Valparna då? Jooo sååå fina jag väntar med spänning på att dom ska bli äldre så man ser vad det verkligen blir. En tik ska bli kvar här, kanske två vem vet?
 
Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: