onsdag 3 juli 2013

Lill-lördagen är här

Ja "lill-lördag" idag då. Blir väl inget ovanligt o göra idag förutom det vanliga! Har gjort arbetschema till Ebba, då hon "sommar-jobbar" här och vi behöver lite struktur på det känner jag. Det är mycket man gör varje dag som jag egentligen inte tänker på. Allt från; djur sysslor till de vardagliga (städ, tvätt, matlagning).
Nedräkning inför utställningshelgen har börjat o idag måste hundarna ses över. Och vi ska träna både idag o imorgon för då håller Helena i träning nere i Säffle. Pälsarna ska också ses över idag.

Vädret är lite sådär idag, molnigt och solen tittar fram ibland. Blir väl som igår kan jag tro. Såg igår att många fick regn men det fick inte vi. Glad för det, gräset växer enormt men det ser jag väl extra på nu när jag inte kan klippa gräset p ga remmen som gått av och inte fås förrän på fredag, hm! Hatar verkligen långt gräs, ser fördjävligt ut!! Men det blir inget gräs klippt resten av denna veckan ändå för då blir väl hundarna fulla i gräsfläckar. Herre gud vilket jobb det blir med det på måndag!

Nej får sätta fart tvättmaskinen kallar, behöver tömmas o fyllas på med nytt

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: