torsdag 7 november 2013

Bara elände och löp är ingen "easy-buisness"

Ja så kan man ju summera allt runt omkring familjen och annat! Natt till söndagen får man trevligt samtal och sms att sonen är misshandlad och på väg i ambulans till sjukhuset i Karlstad. Hallå det var att ett samtal och få! Sov ingenting den natten hade förvisso pratat med ambulans personalen som visade sig vara självaste svärfar. Men ändå. Vakna tidigt med många frågor hur går det, vart är Måns hur har det gått, vad har hänt, vart är han skadad. Diagnosen löd: brutet smalben, blå-ögon, ont och mörbultad både här och där. Hämtade honom vid 11 tiden i alla fall och fick ta med honom hem då han inte klarar sig själv och har svårt och ta sig uppför trapporna till sin lägenhet. Tror han innerst inne tycker det är trevligt och vara hemma hos mor och få en massa service.
Själv fick jag häromdagen en släng av magsjuke symptom men det varade över kvällen och natten sen var det bra. Lite medtagen igår. Men men det går hyfsat idag i alla fall.

Ebba var hemma från skolan i går med kraftig huvudvärk och Tyra kom hem igår kväll full i röda utslag. Ja den enda som är ok i familjen är mannen!? Käre tid!

I hemmet råder löptider och jag blir snart galen. Inte lätt med hanar och tikar i samma hus. Tikarna rider på varandra, hanar skäller och ylar, pust! Skulle nästan kunna sälja dom i det läget, ja nästan ..... Parar ingen denna gången jag känner inte för det. Får se när nästa löp-omgång sker efter nyåret hur jag känner det då.

Ha det bäst
Susanne


1 kommentar:

Anonym sa...

Saknar ord! Kikki