fredag 4 december 2015

Årets sista månad

Då var vi inne på årets sista månad. Det händer inte jätte mycket här i kenneln mer än det vardagliga. Tyvärr har de flesta fällt ur päls och ser inte särskilt fagra ut.
Dock ser Sunny och Harriet hyfsade ut inför Stockholms utställningen som är nästa helg. Sunny är inte utställd på läääännge och ska nu debutera i veteranklass. Ska bli spännande och se hur det ska gå. Harriet går i juniorklassen. Som är som vanligt stor. Sessan är också anmäld men hon ska ligga hemma och ha det skönt för hon är mer lik en gris nu än golden.

Det har varit en fartfyllt år på hundfronten, vi har matchat och tävlat mycket och vi har haft valpar. Yukka kom till oss i februari och skänkt oss många nya erfarenheter. Snart är året slut och kommer väl antagligen börja på hundfronten i Göteborg som vanligt även om jag alltid har synpunkter på den utställningen. Men man är liksom sugen nu när hösten är gles på tävling.

Förra helgen var jag iväg på mitt sista domaruppdrag lite vemod faktiskt, men jag har synpunkter på det där runt det så. En lättnad har också infunnit sig. Så många fina tikar det kom och visades upp för mig och jag såg många tilltalande flickor.  Endast en var lite hukig och endast en var trång bak. Några var lågställda men långtifrån som det varit. Yippie för det. Är nöjd med mina placerade hundar och mina slutliga vinnare. Såg även över snöret till med meddomare Owe och såg flera väldigt fina tilltalande hanar på "håll". Kul !!

Nu är det fredag och min jobb-fredag ska bli skönt och få jobba med det gäng jag brukar jobba med. Har jobbat några dagar i veckan nu på sistone och det har funkat väldigt bra. Och i nästa vecka väntar nya uppgifter på jobbet. Sååå spännande det ska bli.

Nej får sätta fart ha nu en trevlig helg alla

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: