söndag 15 januari 2017

Nytt År - Nya möjligheter

Ja då var vi inne på nytt år återigen! Jag har filat på en summering av årets som gått men jag blir aldrig klar det händer så mycket hela tiden. Och det hände mycket roliga saker under året som var.
Fick hem en fin rysk valp som gick hur bra som helst. Fick fina valpar, plockade flera fina meriter i vårt grannland och i Sverige samt en junior titel i Danmark!

Jag mötte The Boss - Bruce Springsteen i juni i Göteborg en fantastik upplevelse vilken föreställning den var värd varenda krona. Mina fina barn höll på mitt sitt och lilla Smulan Tyra spelade fotboll och la samtidigt ner gokart karriären. Ja ja så kan det gå. Satsar nu mer på naturliga hästkrafter och går på travskola.

Nu är det som sagt nytt år och jag ska lägga mer tid på mitt eget; familj, jobb, hundar och vårt hus. , Känner att det finns inte tid för mer än det. Då menar jag förenings liv i alla former. Hundklubbar och fotbolls morse grejer. Jag har ingen ork och energi till det tyvärr. Jag vill hålla på med hundarna, jobba, barnen samt bli klar med detta eviga renoverande!
Förhopningsvis berikas familjen med nya familjemedlemmar en strävhårig tax är bokad och hoppas det föds någon till oss i februari. Även en ny golden hane kommer till oss frampå. Ja och tikar ska paras och något blir kvar även av det.

Ja så ser det i stora drag ut här på Mellom

Ha det bäst alla
Susanne

Inga kommentarer: