måndag 16 januari 2017

Väntans tider ...

Inget är som väntans tider faktiskt. Parade i julveckan Wenke med Rocky och man letar efter varje tecken på att tikarna ska vara dräktiga eller inte framtill man ser. Ultraljud gör jag bara om jag är väldigt osäker. Och röntgen om det skulle vara livsviktigt. Inget jag utsätter tikarna för när dom är dräktiga om inget konstigt händer och jag måste. 
Nu börjar det komma små tecken och jag är till 99% säker. Sååå roligt! Inget är som väntans tider. Sen har de övriga damerna här börjat fälla vilket också kommer leda till löp och att ett par till parade tikar. Det blir en hektiskt vår/sommar. Planerna på hanar och vilka kombinationer jag kommer göra är i stort klara. Kul! 

Här i Uggelsäter idag måndag är det i alla fall fruset vilket gör att det är rena fina hundar och rent inne. Härligt för gud vad jag städar. Jo det blir ju så för mina hundar bor inne. Ska det bli nån snö i år får det komma väldigt snart för jag väntar väldigt mycket på våren och sommaren jag. Mest för Tyras och ungarnas skull jag önskar snö, man vet ju hur det var att vara liten. 

Ha det bäst
Susanne 

Inga kommentarer: