tisdag 24 oktober 2017

Trevliga rapporter och allsidighet är ju braFina rapporter har sista veckan inkommit, så himla roligt "Wilda Hilda" från Hjo eller SEVCH WHOOPI'S ONE FLASHY MAD THING (e. MULTICH MULTIW Mad About You de Ria Vela-Whoopi's Inside And Out) var med husse Mikael på älgjakt och drev älg som föll för henne. När skytten kom fram satt hon som en prinsessa på älgen - tokiga hund. Wilda fick nån månad tidigare sitt Viltspårs Championat och hon har CK på utställning. HURRA!!

Hennes son "Vincent"  WHOOPI'S VENI VIDI VICI  (JCH I'm Terra Real Shine-SEVCH Whoopi's One Flashy Mad Thing) och matte Anna åkte till GRK Sala och det gick väldans bra! Två klassvinster samt BIS-NOVICE HURRA ANNA - så jäkla bra det går. Hoppas vi ses i Enköping?

I övrigt är Wenke-valparna nu 4 veckor alltså är vi på halvtid. Många nya bekantskaper har vi fått med förväntansfulla valpspekulanter.
Det är lättsamma enkla valpar, tysta nyfikna och framåt. Så himla nöjd så här långt

Imorgon skickas lappen till SKK för registrering det blir namn på W, har ju schappat så här i slutet på alfabetet. Tidigare i år hade vi två kullar båda döptes på W det skulle varit: W & X denna gång är det ju Y för Wenkes kull men neeeh det kändes jag inte för. Så det blir W igen och även nästa kull istället för Z.  Ä o Ö är inget för mig, det har jag inte kört tidigare och känner att det blir lite märkligt.
Sen får vi se om vi börjar med A igen eller om vi ska köra nåt annat. Time will tell.

Ha det bäst

Susanne

Inga kommentarer: