söndag 20 maj 2018

DKK Roskilde 11-13 maj

Jo men visst förra helgen torsdag till söndag tillbringade jag min man och hundarna Abbey och Bodil i Roskilde på tre dagars utställning  fredag-lördag och söndag. 
Vi bodde på ett underbart fint hotell vid Köge strand bara 20 minuter från utställningsplatsen, promenader på stranden förgyllde verkligen det hela. 
Resultaten var väl sådär och och kanske inte riktigt vad jag strävade efter men pälsen är inte heller helt okej. Dag 1 kom Abbey 2:a i championklass med Ck för Einar Paulsen, dag 2 kom en Abbey 4:a i championklass med ck för Herdis Hallmarsdottir och slutligen dag 3 kom Abbey 2:a i championklass med ck för Connie Svane ?...Bodil var bara med som sällskaps dam och för att underlätta för våra flickor som var hundvakt. Ja sällskap o sällskap hon tog sin roll som vakthund på hotellet på största allvar hahaha. Jäkla hund.

Trevliga soliga dagar med nya bekantskaper, trevlig shopping och en mkt väl arrangerad utställning. Sverige har mkt och ta efter. Det är enkelt och inte så jäkla komplicerat.
Eftersom jag inte fick det jag ville så får vi helt enkelt återvända till danmark snart igen 

Tusen tack min älskade man som följer med på mina upptåg, love you
Och Tusentack till Ebba och Tyra som skötte, hundar, katter, ladugård mm gixk junimte åka på resor utan den hjälpen

Ha det bäst 
Susanne 

Inga kommentarer: