fredag 6 juli 2018

Kommer bli en hund-helg !!

Fantastisk sommar vi har och har haft så här långt. Visst jag bor på landet är det är torrt och vatten behövs men denna värmen, långa kvällarna som är långa är bara helt lovely!! För min del fick det gärna vara sommar och sol jämt! Mår sååå mycket bättre då kroppsligt!!

Helgen  kommer traditionsenligt att tillbringas i Sunne på lördagen på Värmlands Spaniel och retriverklubbs utställning och söndagen i min käre hemstad och Golden Klubben Värmlands Open Show som jag en gång startade upp 1992 närmare bestämt. Det var en Valpshow i Rottneros Park som Helena Nyberg dömde.

Igår (tordag) trimmade jag faktiskt ALLA våra golden, pust! Samt klor klipptes. Vi har inte 2 stycken ska tilläggas och ikväll ska 3 badas inför imorgon och imorgon lördag ytterligare 2. Blir en helg i hunden tecken .... igen!!! Och det lär ju vara varmt.

"Hund-farmor" blev jag igår då Tovsippans kennel fick 5 stycken valpar efter vår ryske hane Yarri. Så spännande och roligt. Dom ska vi titta på frampå.

Här hos oss är det däremot valptomt. Så tråkigt och samtidgt ganska skönt då det är väldigt varmt och det är inte så lätt så lätt med småvalpar då. Flera av tikarna löper snart och har bestämt mig för och bara eventuellt två.  Alltid ett pussel med vad man ska använda, vad tiken behöver och inte.

 Ja jag är rätt kräsen vill ju att det ska bli så rätt som möjligt också. Ja vi får se vad det blir

HEJJA SVERIGE IMORGON FÖRRESTEN!!!

Ha det bäst

Susanne


Inga kommentarer: