fredag 21 december 2018

Fridfull jul och Gott Nytt År

God Jul tillönskas alla vi känner och naturligtvis ett Gott Nytt År 

Ska bli skönt och få byta år det har varit ett kämpigt år på många vis, jobbigast var och förlora pappa efter hans långa kamp mot cancern. Det har jag inte riktigt hämtat mig från ännu. Kommer och går i vågor fortfarande. Har svårt i vissa situationer liksom.

Vad det gäller familjen i övrigt så utökades den med ett barnbarn i februari. Det var sonen Måns o sambo som fick en liten Bastian.  Ebba tog studenten i juni mot alla odds kan man ju ändå säja. Bal, studentfest och allt vad som hörde till.Smulan slutade 5:e klass.

Sommar/vår var valpfri det hör ju inte till vanligheterna och vi tävlade mer sparsamt än annars. Men hann ändå få några fina vinster med vårt gäng. Goa valpköpare har under året spårat, tävlat i rallylydnad, nosework och utställning så himla glad för alla resultat.
Till flocken hälsades i maj strävhåriga taxtiken Lykke från Stubbkärrs och vi sparade själva två golden valpar Lill-Rocky o Rosa. Nu i slutet av årets utökades flocken med ryss-valpen Yamir och en lånehund från Estland Zorro.
Nu tar vi nya tag med hundarna under 2019, hoppas vi ses

Haregöttheeeeej
Susanne med familj

Inga kommentarer: