fredag 7 juni 2019

Vilka dagar

Hujedamej vilka dagar!! Nya valpar, föräldramöte, student, skolresa ..... och allt runt omkring det. Idag ska jag ensam åka till Norge med 2 eller 3 hundar. Har inte bestämt mig ännu om alla ska med. Vet inte vad det är, men så fort sommaren kommer så fäller alla jäkla hundar!! Grrrrr

Hursomhelst ska jag tillbringa några dagar i grannlandet Norge, dom har utställning redan ikväll deras "raserådsutställning" och lördag/söndag är det vårt svar på Club Show skulle jag nog nästan vilja påstå. Officiella alla tre. Alltid så trevligt och åka till Norge faktiskt det är en helt annan stämning än i Sverige. Sen tycker jag det är toppen med alla de har fullcertade systemet, det så mycket mer sportsligt. Lämna vidare om du tagit de du kan. Öppnar upp för fler. Detta vi har i Sverige att det pluppar upp någon fin junior/unghund som tar 15 cert - hur kul är det liksom!! Och till vilken nytta. Ja ja mina tankar om det. Vi tycker alla så olika om det.

Abbey och hennes valpar går finemang med, de utvecklas precis som förväntat. Och till alla er som jagar mig angående valp så får vi ta tag i det till veckan. Jag har haft en fullspäckad vecka med annat och jag gör faktiskt annat ibland. Jag har ett liv och familj.

Sen respektera det som är noterat på min hemsida mellan kl 11-15, är det bäst att ringa mig. Under den tiden ringer många, så prova igen om jag inte svarar.  Övriga tider så jobbar jag eller går med mina vuxna hundar och övrigt som har med hundarna att göra. Alternativt sköter huset och de sysslorna. Lägger till ett OBS här och det är att jag inte svarar på oregistrerade/privata/dolda nummer! Ja ja nog om gnäll och förtydliganden.

Nu måste jag ta tag i packandet. Återkommer i början av nästa vecka

Haregöttheeej
Susanne


Inga kommentarer: